• Login
06 51524602
marco@vandelst.nl

Over van Delst Installatietechniek

Het bedrijf is ontstaan door een uit de hand gelopen hobby van mij welke niets met de installatietechniek te maken heeft. Aangezien ik dit niet kon combineren met de werkzaamheden bij mijn toenmalige werkgever, was het tijd geworden om het heft in eigen hand te nemen en een eigen bedrijf op te richten.

Na 21,5 jaar gewerkt te hebben als werknemer bij een installatiebedrijf werd het dus op 1 Oktober 2006 een feit.

Nu terug kijkend op de afgelopen 15 jaar ben ik nog steeds blij met deze keuze en ga ik elke dag weer met frisse moed op naar een nieuwe uitdaging. Want geen een dag is hetzelfde!

Het leuke aan dit vak is dat er veel afwisseling in voor komt, het ene moment ben je riolering aan het leggen, sta je op de stijger een goot te maken. Of je wordt gebeld voor een storing welke je gaat oplossen.

Aangezien ik in de loop der jaren veel ervaring opgedaan heb is het voor mij mogelijk om een totaal concept aan te bieden op het gebied van:

  • Riool
  • Water
  • Gas
  • Sanitair
  • Centrale verwarming
  • Leidingwerk
  • Zinkwerk
  • Koperwerk
  • Reparatie sanitair, cv en leidingwerk
  • Etc.